Migrations hjælp

Migrationsproces

Der skal 4 trin til at overføre et websted

Klar til flytning

1.

Sikkerhed først, før vi overfører dit websted til os lave vi en fuld backup af din WordPress-installation, herunder kerne, tema, plugin-filer og database.

Flytning af websted

2.

Når vi har en komplet sikkerhedskopiering af dit websted, er det næste skridt i migrationsprocessen at overføre dine filer og database til os.

Opdater domæne

3.

Så snart vi har uploaded din side og importeret databasen, er vi klar til at opdatere dine DNS-indstillinger for at pege på dit domænenavn over til os, det er også en del vi hjælpe med.

Testning af site

4.

Vi tester at alting kører, som det skal. Nu er du oppe at køre på det nye websted.

FAQ

Hvor meget nedetid vil jeg opleve?

Vores mål er at holde nedetid til et minimum. Din nedetid afhænger af, hvor længe dit domæne DNS skal udbrede. Med andre ord er det en tidsperiode, hvor internetudbyderens (internetudbyder) nodes over hele verden tager for at opdatere deres caches med de nye DNS-oplysninger på dit domæne. Dette tager normalt mellem 24 timer og 48 timer afhængigt af hvor du er i verden. Vi foreslår at overføre dit website, når dit websted er mindst aktiv. Ofte finder vi, at weekender fungerer bedst for mange virksomheder.

Vores mål er at holde nedetiden på et minimum. Oftest tager dette fra 24 til 48 timer, dette afhængigt afHvad med mine emailadresser?

Hvis du har oprettet en e-mail-adresse hos din gamle hostingudbyder, skal du enden bibeholde den udbyder til kun din mail. Vi anbefalder alle vores kunder at benytte Office 365 løsninger da det er den løsning vi anser som den optimale i forhold til en professonel forretning og GDPR. Vi hjælpe også med at få det intergret til Microsoft Office 365

Office 365 Business Essentials (Inkl online Office pakke og dokument backup)

Office 365 Business Premium (Inkl online og ofline Office pakke og dokument backup)

Link til MicrosoftKan jeg ændre mit domænenavn?

Ja, vi kan overføre dit websted til en ny vært og konfigurere dit WordPress-websted til at arbejde med et nyt domæne.


Hvem ejer indholdet på siden?

Alt vi udvikler er dit og vi kan lave en backup til dig hvis du ønsker at flytte dine ting. Det er eksl. licenser da de er en del af vores hosting.

Er https:// virkelig nødvendigt?

I dag forventer antivirus programmer og Google at man har et https certifikat tilknyttet til ens hjemmeside. Det gør at kommunikationen med siden er krypteret.

Hvad med backup?

Der er sat daglige rutiner op der søger for at der bliver taget dagligt backup af vores kunder. Det er denne kopi der bliver udleveret til dig som kunde hvis du ønsker at flytte til egne server.

Hacker og ubudne gæster, hvordan med dem?

Vi har invisteret i et af markeds bedste software som beskyttelse af vores kunder. WordPress er det største hjemmesiden system i verden og derfor meget udsat.

Hvilke oplysninger har du brug for at komme i gang?

For at komme i gang med migrationsprocessen skal vi have dine nuværende og nye hosting-kontooplysninger. Så snart vi har overført dit website filer og database, beder vi dig om at opdatere dit domænes DNS.