HVEM ER VI

Mød Holdet

VORE EGENSKABER

Nyd forud konfigureret opsætninger og fuld kontrol 

Vi har 18 års erfaring i at udnytte internettets mest effektive teknologier, og vi deler gerne ud af vores erfaringer for, at bruge det til en langt dybere forståelse af nuværende og kommende kunder.

Webteknologi er vores passion og hjertebarn. Derfor arbejder vi altid intensivt med, at bruge den så effektivt, som overhovedet muligt sammen med vores kunder. På den måde skabe kreative og profitabel løsninger der ellers aldrig ville være dukket op.

Vi er klar over, at en stærk onlineprofil for vores kunder er mere end bare et flot website og et godt logo. Vores designproces skabes ud fra en dyb forståelse af de kunder, den er henvendt til. Derfor designer vi ikke ud fra, hvad vi tror om en branche eller konkurrenterne i den, men hvad vi faktuelt ved om branchens kunder, da det er dem vi henvender os til. 

Kun det bedste er godt nok

Når hardware løsningen skal performe optimalt, skal der ikke gås på kompromis med serverløsningen. Det er en kombination af en lang rejse med mange erfaringer og valg af vores hardware som har skabt miljøet.

Normalt klare langt størstedelen sig med vores professionelle standard løsning, da den indeholder stort set alt det en normal side har brug for.

Lotte Brynning

Ladyboss

Jesper Holm

Kundekontakt

Dennis Holmgreen

Gandalf 1

Mike Sørensen

Gandalf 2